Home
Menu
Mogelijkheden
Zalen & Terras
Geschiedenis
Vacatures
Contact
Reserveren
Home
Menu
Mogelijkheden
Zalen & Terras
Geschiedenis
Vacatures
Contact
Reserveren
Communiefeesten
Menu A - €49,50
Voorgerecht
Gemarineerde zalm met mosterd en kruiden, brioche en zure room
Hoofdgerecht
Gegrilde rund ribeye met groenten, aardappel rösti en saus van paddenstoelen
Nagerecht
IJslam met vruchten coulis
Kindermenu A - €22,50
Voorgerecht
Garnalenkroketje met frisse salade en citroen
Hoofdgerecht
Gebakken maïskip met aardappel kroketjes en appelmoes
Nagerecht
IJslam met frambozen coulis
Menu B - €49,50
Voorgerecht
Carpaccio van st Jacob nootjes, kruiden salsa en rucola
Hoofdgerecht
Gebraden lamscarré met aardappeltruffel taartje, groenten en jus van tijm
Nagerecht
IJslam met vruchten coulis
Kindermenu B - €21,50
Voorgerecht
Romige tomaten soep met balletjes en kruiden
Hoofdgerecht
Pizza margherita met rucola
Nagerecht
Ijslam met frambozen coulis
Menu C - €49,50
Voorgerecht
Verse sashimi, op zoet-zure zeevruchten
Hoofdgerecht
Geroosterde maïskipfilet op bosui-aardappel puree, asperges en saus van gevogelte
Nagerecht
New York cheese cake met witte chocolade mousse en compote van rood fruit
Menu D - €49,50
Voorgerecht
Lauw warme salade van groene asperges met gebakken scampi’s met een warme dressing van balsamico, basilicum en tomaat
Hoofdgerecht
Gegratineerde vis van de dag met een kruidenkorstje, kreeften risotto, groenten en saffraansaus
Nagerecht
Zacht taartje van chocolade en frambozen
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Jouw e-mailadres
Copy © 2024 Runway. All Rights Reserved.
Crealisatie door
The MindOffice